Zgodovina

Pangeršič-Car d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Leta 2002 je podjetje pričelo sodelovati z avtomobilsko industrijo kot ponudnik storitve montaže. Leta 2011 so bile proizvodne linije nadgrajene s prvo robotsko celico. Istega leta je podjetje zagnalo tudi pralno linijo za stekla.

Leta 2018 je podjetje zamenjalo lastnika. Novi lastnik je podjetje preselil na novo lokacijo maja 2018, in decembra istega leta staro lokacijo popolnoma zaprl. Relokacija je bila izvedena zaradi prostorske stiske in vedno višjih zahtev po kakovosti. Zaradi potreb trga je bilo podjetje maja 2018 certificirano tudi za izdelavo izdelkov z CCC oznako s strani kitajske oblasti. Trenutno za naše kupce zagotavljamo sestavo za 9 različnih žarometov in pa več manjših svetil kot indirektni OEM dobavitelj.

Kakovost

ISO 9001:2015

CCC

Zagotovljen VDA predstavnik za varnost

Zaposleni

Našo ekipo sestavlja več kot 60 zaposlenih.

Kapacitete

Na več kot 6000m2 lahko vodimo najbolje kompleksne projekte serijske proizvodnje.

Podatki

Pangeršič-Car d.o.o.

Pod javorji 6

1218 Komenda

Slovenija

Davčna št

Matična št

Zakaj mi

Podjetje Pangeršič-Car d.o.o. je podjetje z blagovno znamko HGS za sestavo izdelkov avtomobilske industrije. Imamo znanje in tehnologije za vodenje serijske proizvodnje v skladu z zahtevami avtomobilske industrije.

Tehnološka opremljenost z vrhunsko strojno opremo nam omogoča, da realiziramo visoko zastavljene cilje. Politika intenzivnega investiranja predstavlja skupaj z izkušeno ekipo garancijo za dober servis naših kupcev tudi v bodoče.

vrh